Bible domácího pečení

To chci

Předpisy, rady a pracovní postupy na přípravu různých druhů pečiva, bagelů, pizzy, preclíků, ciabatty, chleba toustového, žitného, tradičního, briošek, bábovek ad.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Rose Levy Beranbaum, 1944-
Další autoři
Alan Witschonke, 1953-
Blanka Brabcová
Gentl & Hyers (umělecká skupina)
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
727 stran, 32 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm
Vydáno
Praha : Euromedia Group, 2021
Vydání
Vydání třetí
Edice
Esence
Témata
Popis jednotky
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-242-7544-4

Instituce:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Načítá se…
Městská knihovna Horažďovice