Oleje : používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády

Get it

Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády. Šéfkuchařka představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů.Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Ursula Ferrigno
Other Authors
Louise Pickford, 1964-
Jan Baldwin
Sára Lebedová
Document Type
Books
Physical Description
64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
Published
Praha : Dobrovský s.r.o., 2017
Series
Knihy Omega
Subjects
Item Description
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7390-614-6

Institution:

Information about library

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
MSVK
skladiště
G 399.191