Mléko, mléčné výrobky a máslo

To chci

Příručka seznamuje pracovníky v obchodu s postupy výroby mléka a mlékárenských výrobků, s požadavky na vzhled a jakost zboží. Upozorňuje na zásady přejímky zboží, způsoby skladování a hlavní závady v jakosti. U jednotlivých výrobků uvádí tabulky smyslového hodnocení s uvedením vlastností a závad i jim odpovídajících bodových celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Zach
Další autoři
Jiří Daněk
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
126, [2] s. : fot., tab.
Vydáno
Praha : Vydavatelství obchodu, 1965
Edice
Knižnice zbožíznaleckých příruček
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Instituce:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Mendelova univerzita v Brně - Ústav vědecko-pedagogických informací a služeb - Knihovna
UK-99181/1
Veterinární univerzita Brno - Studijní a informační středisko - Univerzitní knihovna