Mléko, mléčné výrobky a máslo
Příručka seznamuje pracovníky v obchodu s postupy výroby mléka a mlékárenských výrobků, s požadavky na vzhled a jakost zboží. Upozorňuje na zásady přejímky zboží, způsoby skladování a hlavní závady v jakosti. U jednotlivých výrobků uvádí tabulky smyslového hodnocení s uvedením vlastností a závad i jim odpovídajících bodových … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 126, [2] s. : fot., tab.
- Vydáno
-
Praha :
Vydavatelství obchodu,
1965
- Edice
- Knižnice zbožíznaleckých příruček
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Instituce:
Další knihovny
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Mendelova univerzita v Brně - Ústav vědecko-pedagogických informací a služeb - Knihovna
|
|
UK-99181/1 | |||||
|
Veterinární univerzita Brno - Studijní a informační středisko - Univerzitní knihovna
|
|