Individuální nepřetržité máčení zrna pšeničného a kukuřičného v destilované vodě a jejich fysikální změny

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Otakar Kopecký, 1876-1937
Další autoři
Vladimír Almendinger
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
52 s. ; 8°
Vydáno
V Brně : Vysoká škola zemědělská : A. Píša [distributor], 1934
Edice
Sborník Vysoké školy zemědělské v Brně. Fakulta hospodářská
Témata
Popis jednotky
Se 40 čísel. tabulkami a 10 diagramy
Z ústavu zemědělské technologie na Vysoké škole zemědělské v Brně

Instituce:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Muzeum J.A.Komenského v Uherském Brodě - Knihovna
Zo 240