Chemie mléka a mléčných výrobků : Část povšechná. (II, Mléčné výrobky)
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 327 s. ; 4°
- Vydáno
-
V Praze :
Ministerstvo zemědělství republiky Československé,
1936
- Edice
- Publikace ministerstva zemědělství RČS
- Témata
- Popis jednotky
- Rejstřík na s. 311
Instituce:

Záznam není součástí řezu
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Národní muzeum - Knihovna Národního muzea
|
|
72 e 00022/92 | |||||
|
Univerzita Karlova - Přírodovědecká fakulta - Knihovna chemie
|
|
||||||
|
Mendelova univerzita v Brně - Ústav vědecko-pedagogických informací a služeb - Knihovna
|
|
UK-6660/92/1 |