Oleje : používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády
Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet i velmi lákavé recepty, které umocňují jedinečné chutě surovin. Stejně jako každá jiná ingredience, i olej se totiž vybírá, aby ladil s celkovou chutí pokrmu. Objevte … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Other Authors
- , , ,
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
- Published
-
Praha :
Dobrovský s.r.o.,
2017
- Series
- Knihy Omega
- Subjects
- Item Description
- Přeloženo z angličtiny
Správný údaj o původci fotografií má být: fotografie pořídila Jan Baldwin
Obsahuje rejstřík - ISBN
- 978-80-7390-614-6
Institution:

The record is not part of the view
Holdings
Help
You have to be logged in for creating requests.
Status | Department | Call # |
---|---|---|
University of Veterinary Sciences Brno - Study and information centre - University library
|
608 | |
Municipal Library Kurim
|
||
Municipal Library Aš
|
||
Vaclav Stech Library Slaný
|
N/641.5/Oleje | |
Municipal Library Pacov
|
||
Municipal Library Rychnov nad Kněžnou
|