Oleje : používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády

Get it

Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet i velmi lákavé recepty, které umocňují jedinečné chutě surovin. Stejně jako každá jiná ingredience, i olej se totiž vybírá, aby ladil s celkovou chutí pokrmu. Objevte full description

Saved in:

Bibliographic Details

Other Authors
Ursula Ferrigno , Louise Pickford, 1964- , Jan Baldwin , Sára Lebedová
Document Type
Books
Physical Description
64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
Published
Praha : Dobrovský s.r.o., 2017
Series
Knihy Omega
Subjects
Item Description
Přeloženo z angličtiny
Správný údaj o původci fotografií má být: fotografie pořídila Jan Baldwin
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7390-614-6

Institution:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
University of Veterinary Sciences Brno - Study and information centre - University library
608
Municipal Library Kurim
Municipal Library Aš
Vaclav Stech Library Slaný
N/641.5/Oleje
Municipal Library Pacov
Municipal Library Rychnov nad Kněžnou