Oleje : používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády
Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet i velmi lákavé recepty, které umocňují jedinečné chutě surovin. Stejně jako každá jiná ingredience, i olej se totiž vybírá, aby ladil s celkovou chutí pokrmu. Objevte … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- , , ,
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
- Vydáno
-
Praha :
Dobrovský s.r.o.,
2017
- Edice
- Knihy Omega
- Témata
- Popis jednotky
- Přeloženo z angličtiny
Správný údaj o původci fotografií má být: fotografie pořídila Jan Baldwin
Obsahuje rejstřík - ISBN
- 978-80-7390-614-6
Instituce:

Záznam není součástí řezu
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Stav | Oddělení | Signatura |
---|---|---|
Veterinární univerzita Brno - Studijní a informační středisko - Univerzitní knihovna
|
608 | |
Městská knihovna Kuřim
|
||
Knihovna a Muzeum Aš, příspěvková organizace
|
||
Knihovna Václava Štecha Slaný
|
N/641.5/Oleje | |
Městská knihovna Pacov
|
||
Kultura Rychnov nad Kněžnou, s.r.o. Městská knihovna Karla Poláčka
|