Oleje : používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády

To chci

Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet i velmi lákavé recepty, které umocňují jedinečné chutě surovin. Stejně jako každá jiná ingredience, i olej se totiž vybírá, aby ladil s celkovou chutí pokrmu. Objevte celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Ursula Ferrigno , Louise Pickford, 1964- , Jan Baldwin , Sára Lebedová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
Vydáno
Praha : Dobrovský s.r.o., 2017
Edice
Knihy Omega
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
Správný údaj o původci fotografií má být: fotografie pořídila Jan Baldwin
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7390-614-6

Instituce:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Veterinární univerzita Brno - Studijní a informační středisko - Univerzitní knihovna
608
Městská knihovna Kuřim
Knihovna a Muzeum Aš, příspěvková organizace
Knihovna Václava Štecha Slaný
N/641.5/Oleje
Městská knihovna Pacov
Kultura Rychnov nad Kněžnou, s.r.o. Městská knihovna Karla Poláčka