Škola kuchařských technik : přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem
Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 351 s. : barev. il. ; 29 cm
- Vydáno
-
Praha :
Ikar,
2014
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- Popis jednotky
- Nad názvem: Le Cordon bleu Paris 1895
Obsahuje rejstříky - ISBN
- 978-80-249-2594-3
Instituce:

Záznam není součástí řezu