Škola kuchařských technik : přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem
Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 351 s. : barev. il. ; 29 cm
- Vydáno
-
Praha :
Ikar,
2014
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- Popis jednotky
- Nad názvem: Le Cordon bleu Paris 1895
Obsahuje rejstříky - ISBN
- 978-80-249-2594-3
Instituce:

Záznam není součástí řezu
MARC
LEADER | 00000nam 2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 017440000756570 | ||
005 | 20240721113455.2 | ||
008 | 141215s2014----xr-|||||||||||||||||cze-d | ||
015 | |a cnb002607661 | ||
020 | |a 978-80-249-2594-3 |q (váz.) : |c 499.00 Kč | ||
040 | |a UHG001 |b cze | ||
041 | 1 | |a cze |h eng | |
080 | |a 641 |2 h | ||
100 | 1 | |a Wright, Jeni, |d 1947- |7 xx0018058 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Škola kuchařských technik : |b přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem / |c [Jeni Wright & Eric Treuille ; z anglického originálu ... přeložila Jitka Rákosníková] |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a Praha : |b Ikar, |c 2014 | ||
300 | |a 351 s. : |b barev. il. ; |c 29 cm | ||
500 | |a Nad názvem: Le Cordon bleu Paris 1895 | ||
500 | |a Obsahuje rejstříky | ||
520 | 2 | |a Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny | |
653 | 1 | |a gastronomie |a příprava jídel |a francouzská kuchyně |a potraviny |a jídla |a Francie |a příručky | |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Treuille, Eric |7 xx0008520 |4 aut | |
700 | 1 | |a Rákosníková, Jitka |7 pna2006337954 |4 trl | |
710 | 2 | |a Cordon bleu (škola : Paříž, Francie) |7 pna2014849710 | |
765 | 0 | |t Corden bleu | |
910 | |a UHG001 |b 641 WRI | ||
996 | |b 311600181715 |e UHG001 |h 641 |l Odd. pro dospělé |s A |a 0 |t UHG001.311600181715 | ||
997 | |t KN |