Škola kuchařských technik : přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem

To chci

Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jeni Wright, 1947-
Další autoři
Eric Treuille
Jitka Rákosníková
Cordon bleu (škola : Paříž, Francie)
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
351 s. : barev. il. ; 29 cm
Vydáno
Praha : Ikar, 2014
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Nad názvem: Le Cordon bleu Paris 1895
Obsahuje rejstříky
ISBN
978-80-249-2594-3

Instituce:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000nam 2200000 a 4500
001 017440000756570
005 20240721113455.2
008 141215s2014----xr-|||||||||||||||||cze-d
015 |a cnb002607661 
020 |a 978-80-249-2594-3  |q (váz.) :  |c 499.00 Kč 
040 |a UHG001  |b cze 
041 1 |a cze  |h eng 
080 |a 641  |2 h 
100 1 |a Wright, Jeni,  |d 1947-  |7 xx0018058  |4 aut 
245 1 0 |a Škola kuchařských technik :  |b přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem /  |c [Jeni Wright & Eric Treuille ; z anglického originálu ... přeložila Jitka Rákosníková] 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Ikar,  |c 2014 
300 |a 351 s. :  |b barev. il. ;  |c 29 cm 
500 |a Nad názvem: Le Cordon bleu Paris 1895 
500 |a Obsahuje rejstříky 
520 2 |a Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny 
653 1 |a gastronomie  |a příprava jídel  |a francouzská kuchyně  |a potraviny  |a jídla  |a Francie  |a příručky 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
700 1 |a Treuille, Eric  |7 xx0008520  |4 aut 
700 1 |a Rákosníková, Jitka  |7 pna2006337954  |4 trl 
710 2 |a Cordon bleu (škola : Paříž, Francie)  |7 pna2014849710 
765 0 |t Corden bleu 
910 |a UHG001  |b 641 WRI 
996 |b 311600181715  |e UHG001  |h 641  |l Odd. pro dospělé  |s A  |a 0  |t UHG001.311600181715 
997 |t KN