Velká kniha grilování : všechno o přípravě grilovaných jídel v kuchyni a na zahradě

To chci

V publikaci najdete rady a informace o grilování, přípravě grilovaných jídel, o grilech, grilovacím nářadím a pomůckách Inspiraci můžete čerpat z téměř 200 receptů mezinárodní kuchyně.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Eric Treuille
Další autoři
Birgit Erath
Pavel Dan
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
167 s. : il. ; 29 cm
Vydáno
Praha : Cesty, 2003
Vydání
České vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Obsahuje barev. fot.
Název originálu: Barbecue
Bibliografie
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-7181-840-2

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Sklad
NC5538
Absenčně
Načítá se…
KKV - VF
VF 641.5