Chléb připravený ručně nebo v domácí pekárně

To chci

Pomocí přehledných receptů v této publikaci se zájemci naučí péct chleba. U každého receptu je uveden postup a návod k pečení.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Eric Treuille
Další autoři
Ursula Ferrigno
Ian O'Leary
Leona Maříková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
168 s. : barev. fot. ; 29 cm
Vydáno
V Praze : Ikar, 2005
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Název originálu: Bread
Bibliografie
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-249-0598-1

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
Sklad
NC5903