Chléb : připravený ručně nebo v domácí pekárně

Get it

Stůl není prostřený, dokud v jeho středu neleží chléb. Na celém světě hraje tento univerzální pokrm důležitou roli jak ve všední den, tak o svátcích, oslavách či bohoslužbách. Není to jen příloha, ale slouží také jako druhý příbor - kouskem chleba se vytírá talíř do posledního sousta. Zhotovení domácího chleba krok za krokem full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Eric Treuille
Other Authors
Ursula Ferrigno
Ian O'Leary
Document Type
Books
Physical Description
168 s. : il. (převážně barev.)
Published
V Praze : Ikar, 2005
Edition
Vyd. 1.
Subjects
Item Description
Název originálu: Bread
Terminologický slovníček
Bibliography
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-249-0598-1 (váz.)

Institution:

Information about library

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Live Status Unavailable
KLINAU
B 47972