Knedlíky a noky : klasika středoevropské kuchyně
Knedlíky jsou synonymem tradice a požitku. Je to středoevropská klasika, která dokáže zasytit i potěšit: ať už je přidáme jako zavářku do polévky, naskládáme na talíř k omáčce s masem, nebo je naplníme ovocem a podáváme jako dezert. Vedle tradičních receptů existuje i překvapivě hodně novinek a lahodných kombinací pro vegetariány … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 64 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Vašut,
2023
- Vydání
- České vydání první
- Edice
- Jak na to? (Jan Vašut)
- Témata
- Popis jednotky
- Přeloženo z němčiny
Obsahuje rejstřík - ISBN
- 978-80-7541-352-9
Instituce:
Krajská vědecká knihovna v Liberci
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.