Oleje : používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády
Olej se nemusí používat jenom na smažení. V této nedocenitelné knize vám šéfkuchařka Ursula Ferrigno představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů. Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- , , ,
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
- Vydáno
-
Praha :
Dobrovský s.r.o.,
2017
- Edice
- Knihy Omega (Dobrovský)
- Témata
- Popis jednotky
- Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík - ISBN
- 978-80-7390-614-6
MARC
LEADER | 00000nam a2200000-a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 016200001094161 | ||
005 | 20240608200021.7 | ||
008 | 171003s2017----xr-|||||||||||||||||cze-d | ||
015 | |a cnb002929387 | ||
020 | |a 978-80-7390-614-6 |q (vázáno) : |c 299.00 Kč | ||
040 | |a JHG001 |b cze |e rda | ||
041 | 1 | |a cze |h eng | |
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt | |
080 | |a 641.5 |2 h | ||
245 | 0 | 0 | |a Oleje : |b používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády / |c recepty sestavily Ursula Ferrigno a Louise Pickford ; fotografie pořídil Jan Baldwin ; přeložila Sára Lebedová |
264 | 1 | |a Praha : |b Dobrovský s.r.o., |c 2017 | |
300 | |a 64 stran : |b barevné ilustrace ; |c 20 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
336 | |a statický obraz |b sti |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
490 | 1 | |a Knihy Omega | |
500 | |a Přeloženo z angličtiny | ||
500 | |a Obsahuje rejstřík | ||
520 | 2 | |a Olej se nemusí používat jenom na smažení. V této nedocenitelné knize vám šéfkuchařka Ursula Ferrigno představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů. Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet i velmi lákavé recepty, které umocňují jedinečné chutě surovin. Stejně jako každá jiná ingredience, i olej se totiž vybírá, aby ladil s celkovou chutí pokrmu. Objevte tajemství jedinečných vinaigrette, dressingů či marinád. Vyzkoušejte použití olejů při výrobě jednoduchých receptů, jako je carpaccio s gorgonzolou a vlašskými ořechy nebo při přípravě zeleninových pokrmů. | |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 | |
700 | 1 | |a Ferrigno, Ursula |7 xx0038494 |e Sestavovatel |4 com | |
700 | 1 | |a Pickford, Louise, |d 1964- |7 kv2010540409 |e Sestavovatel |4 com | |
700 | 1 | |a Baldwin, Jan |7 xx0131691 |4 pht | |
700 | 1 | |a Lebedová, Sára |7 hka2017964763 |4 trl | |
830 | 0 | |a Knihy Omega (Dobrovský) | |
901 | |b 9788073906146 |f [1. vydání] |o 20170912 | ||
910 | |a JHG001 | ||
996 | |b 315500290176 |e JHG001 |h 641.5 |l Dospělé oddělení |s A |a 0 |t JHG001.315500290176 | ||
997 | |t KN |