Oleje : používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády

To chci

Olej se nemusí používat jenom na smažení. V této nedocenitelné knize vám šéfkuchařka Ursula Ferrigno představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů. Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Ursula Ferrigno , Louise Pickford, 1964- , Jan Baldwin , Sára Lebedová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
Vydáno
Praha : Dobrovský s.r.o., 2017
Edice
Knihy Omega (Dobrovský)
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7390-614-6

Instituce:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000nam a2200000-a 4500
001 016200001094161
005 20240608200021.7
008 171003s2017----xr-|||||||||||||||||cze-d
015 |a cnb002929387 
020 |a 978-80-7390-614-6  |q (vázáno) :  |c 299.00 Kč 
040 |a JHG001  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt 
080 |a 641.5  |2 h 
245 0 0 |a Oleje :  |b používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády /  |c recepty sestavily Ursula Ferrigno a Louise Pickford ; fotografie pořídil Jan Baldwin ; přeložila Sára Lebedová 
264 1 |a Praha :  |b Dobrovský s.r.o.,  |c 2017 
300 |a 64 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 20 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Knihy Omega 
500 |a Přeloženo z angličtiny 
500 |a Obsahuje rejstřík 
520 2 |a Olej se nemusí používat jenom na smažení. V této nedocenitelné knize vám šéfkuchařka Ursula Ferrigno představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů. Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet i velmi lákavé recepty, které umocňují jedinečné chutě surovin. Stejně jako každá jiná ingredience, i olej se totiž vybírá, aby ladil s celkovou chutí pokrmu. Objevte tajemství jedinečných vinaigrette, dressingů či marinád. Vyzkoušejte použití olejů při výrobě jednoduchých receptů, jako je carpaccio s gorgonzolou a vlašskými ořechy nebo při přípravě zeleninových pokrmů. 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687 
700 1 |a Ferrigno, Ursula  |7 xx0038494  |e Sestavovatel  |4 com 
700 1 |a Pickford, Louise,  |d 1964-  |7 kv2010540409  |e Sestavovatel  |4 com 
700 1 |a Baldwin, Jan  |7 xx0131691  |4 pht 
700 1 |a Lebedová, Sára  |7 hka2017964763  |4 trl 
830 0 |a Knihy Omega (Dobrovský) 
901 |b 9788073906146  |f [1. vydání]  |o 20170912 
910 |a JHG001 
996 |b 315500290176  |e JHG001  |h 641.5  |l Dospělé oddělení  |s A  |a 0  |t JHG001.315500290176 
997 |t KN