Chléb : připravený ručně nebo v domácí pekárně

To chci

Stůl není prostřený, dokud v jeho středu neleží chléb. Na celém světě hraje tento univerzální pokrm důležitou roli jak ve všední den, tak o svátcích, oslavách či bohoslužbách. Není to jen příloha, ale slouží také jako druhý příbor - kouskem chleba se vytírá talíř do posledního sousta. Zhotovení domácího chleba krok za krokem celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Eric Treuille
Další autoři
Ursula Ferrigno
Ian O'Leary
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
168 s. : il. ; 29 cm
Vydáno
V Praze : Ikar, 2005
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Název originálu: Bread. -
Bibliografie
Obsahuje barevné fotografie. - Obsahuje rejstřík.
ISBN
80-249-0598-1
Vazba
N 641

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Hlavní budova
Sychrov sklad