Cizinec v hotelu a restauraci : soubor zkušeností získaných při obsluze zahraničních hostů

To chci

Velmi podrobný a konkrétní rozpis všech nezbytností, jejichž znalost a uskutečňování tvoří správnou obsluhu zahraničního hosta. Autoři shrnuli nároky, zvyky a zvláštnosti příslušníků jednotlivých národností z celého světa vjídlech, v pití i v ubytování. Uvádějí také rysy mezinárodní kuchyně podle druhů pokrmů, informují celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
František Dašek, 1905-
Další autoři
Jiří Kuliš
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
227 s.
Vydáno
Praha : Merkur, 1970
Vydání
1. vyd.

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-0652.433
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-0652.433