Cizinec v hotelu a restauraci : soubor zkušeností získaných při obsluze zahraničních hostů

To chci

Velmi podrobný a konkrétní rozpis všech nezbytností, jejichž znalost a uskutečňování tvoří správnou obsluhu zahraničního hosta. Autoři shrnuli nároky, zvyky a zvláštnosti příslušníků jednotlivých národností z celého světa vjídlech, v pití i v ubytování. Uvádějí také rysy mezinárodní kuchyně podle druhů pokrmů, informují celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
František Dašek, 1905-
Další autoři
Jiří Kuliš
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
227 s.
Vydáno
Praha : Merkur, 1970
Vydání
1. vyd.

Instituce:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 000153427
003 CZ BrMZK
005 20211006135618.0
007 ta
008 950101s1970 xr f cze d
015 |a cnb000132201 
040 |a BOA001  |b cze 
100 1 |a Dašek, František,  |d 1905-  |7 jk01022068  |4 aut 
245 1 0 |a Cizinec v hotelu a restauraci :  |b soubor zkušeností získaných při obsluze zahraničních hostů /  |c František Dašek, Jiří Kuliš 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Merkur,  |c 1970 
300 |a 227 s. 
700 1 |a Kuliš, Jiří  |7 jk01070819  |4 aut 
910 |a BOA001  |b 1-0652.433 
990 |a BK 
996 6 |b 2619494476  |c 1-0652.433  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 0  |w 000153427  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000153427.MZK50000153427000020 
996 7 |b 2619950310  |c 1-0652.433  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 1  |w 000153427  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01000153427.MZK50000153427000010