Cizinec v hotelu a restauraci : soubor zkušeností získaných při obsluze zahraničních hostů
Velmi podrobný a konkrétní rozpis všech nezbytností, jejichž znalost a uskutečňování tvoří správnou obsluhu zahraničního hosta. Autoři shrnuli nároky, zvyky a zvláštnosti příslušníků jednotlivých národností z celého světa vjídlech, v pití i v ubytování. Uvádějí také rysy mezinárodní kuchyně podle druhů pokrmů, informují … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 227 s.
- Vydáno
-
Praha :
Merkur,
1970
- Vydání
- 1. vyd.
Instituce:
Moravská zemská knihovna v Brně
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.
MARC
LEADER | 00000nam a22000002a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000153427 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20211006135618.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 950101s1970 xr f cze d | ||
015 | |a cnb000132201 | ||
040 | |a BOA001 |b cze | ||
100 | 1 | |a Dašek, František, |d 1905- |7 jk01022068 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Cizinec v hotelu a restauraci : |b soubor zkušeností získaných při obsluze zahraničních hostů / |c František Dašek, Jiří Kuliš |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Merkur, |c 1970 | ||
300 | |a 227 s. | ||
700 | 1 | |a Kuliš, Jiří |7 jk01070819 |4 aut | |
910 | |a BOA001 |b 1-0652.433 | ||
990 | |a BK | ||
996 | 6 | |b 2619494476 |c 1-0652.433 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 0 |w 000153427 |u 000020 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01000153427.MZK50000153427000020 | |
996 | 7 | |b 2619950310 |c 1-0652.433 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 1 |w 000153427 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01000153427.MZK50000153427000010 |