Gastronomický cestopis a recepty světové kuchyně

To chci

Autoři seznamují čtenáře se svými zkušenostmi ze zahraničí a s gastronomickými zvyklostmi různých zemí. Některé recepty neobsahují gramáž ani obsah surovin, ale jenom popis. Při výběru pokrmů se zaměřili na jídla lidová -národní a vybírali jen takové recepty, ke kterým u nás máme suroviny. Anglická, francouzská a italská kuchyně celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
František Dašek, 1905-
Další autoři:
Jiří Kuliš
Typ dokumentu:
Knihy
Fyzický popis:
393 s.
Vydáno:
Praha : Merkur, 1971
Vydání:
1. vyd.
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-0659.522
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0060.549