Gastronomický cestopis a recepty světové kuchyně
Autoři seznamují čtenáře se svými zkušenostmi ze zahraničí a s gastronomickými zvyklostmi různých zemí. Některé recepty neobsahují gramáž ani obsah surovin, ale jenom popis. Při výběru pokrmů se zaměřili na jídla lidová -národní a vybírali jen takové recepty, ke kterým u nás máme suroviny. Anglická, francouzská a italská kuchyně … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Fyzický popis:
- 393 s.
- Vydáno:
-
Praha :
Merkur,
1971
- Vydání:
- 1. vyd.
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii
Instituce:
Moravská zemská knihovna v Brně
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.