70 grilovaných jídel

To chci

Recepty na grilovaná hovězí, vepřová a telecí masa, různé druhy ryb a uzenin jsou provázeny pokyny k úpravě masa ke grilování a bramborových nebo rýžových příloh, studených omáček, chuťového másla a salátů i zelenin hodících se ke grilovaným pokrmům.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Ervín Hodač
Další autoři:
Jiří Kuliš
Typ dokumentu:
Knihy
Fyzický popis:
94 s. : il.
Vydáno:
Praha : Merkur , 1970
Vydání:
2. vyd.

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
1-0649.159