70 grilovaných jídel

To chci

Recepty na grilovaná hovězí, vepřová a telecí masa, různé druhy ryb a uzenin jsou provázeny pokyny k úpravě masa ke grilování a bramborových nebo rýžových příloh, studených omáček, chuťového másla a salátů i zelenin hodících se ke grilovaným pokrmům.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Ervín Hodač
Další autoři
Jiří Kuliš
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
94 s. : il.
Vydáno
Praha : Merkur , 1970
Vydání
2. vyd.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-0649.159