Staročeská kuchyně

To chci

Praktická příručka a zároveň zajímavá četba o pokrmech našich předků obsahuje značný počet předpisů na jídla masitá, drůbeží, luštěninová a zeleninová, na přípravu omáček, polévek, ryb, raků a zvěřiny, kaší, houbových jídel ana zpracování ovoce a přípravu octa a nápojů. Doslov podává přehled vývoje a specifičnosti celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Ervín Hodač
Další autoři:
Miloš Josef Pulec, 1923-1991
Josef Bajtek
Typ dokumentu:
Knihy
Fyzický popis:
235 s.
Vydáno:
Praha : Merkur, 1970
Vydání:
1. vydání

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-0650.927
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0058.812