Výkrm skotu
Příručka pojednává o složení těla skotu, o struktuře krmiv a funkcích živin, o trávení a zažívání u skotu, o konservaci a přípravě krmiv pro žírný skot, o krmných normách, o výkrmu mladého i dospělého skotu, o provádění kontroly a ekonomického hodnocení výkrmu, o odměňování práce ošetřovatelů a o zásadách jatečného … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 128, [3] s. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
SZN,
1956
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Živočišná výroba
- Témata
- Popis jednotky
- 6000 výt.
S il. - Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Instituce:
Národní knihovna ČR
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.