Škola kuchařských technik : přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem

To chci

Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jeni Wright, 1947-
Další autoři
Eric Treuille
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
351 s. : barev. il. ; 29 cm
Vydáno
Praha : Ikar, 2014
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
Terminologický slovník
Obsahuje rejstříky
ISBN
978-80-249-2594-3

Instituce:

Informace o knihovně

Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna Autorsky chráněné Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius
Digitální knihovna Dostupné v prostorách NK ČR Digitalizovaný dokument Národní digitální knihovna