Škola kuchařských technik : přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem

To chci

Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jeni Wright, 1947-
Další autoři
Eric Treuille
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
351 s. : barev. il. ; 29 cm
Vydáno
Praha : Ikar, 2014
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
Terminologický slovník
Obsahuje rejstříky
ISBN
978-80-249-2594-3

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 D 185774
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
III 219605