Oleje : používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády

To chci

Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády. Šéfkuchařka představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů.Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Ursula Ferrigno
Další autoři
Sára Lebedová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
64 stran : barevné ilustrace
Vydáno
Praha : Dobrovský s.r.o., 2017
Edice
Knihy Omega
Témata
ISBN
9788073906146

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
HLAVNI
DOSPELE
N 641/642