Mechanisace udíren
Nové typy a konstrukce našich i zahraničních udíren a pojednání o rozličných způsobech uzení masa, sýrů a ryb. Uvedeny jsou též základy tepelných pochodů při uzení a jejich kontrola.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Fyzický popis:
- 165, [2] s. : il. ; 8°
- Vydáno:
-
Praha :
SNTL,
1958
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Řada potravinářské literatury
- Témata:
- Popis jednotky:
- 1200 výt.
Přehl. lit.
S il.,fot. a grafy v textu
Určeno techn. pracovníkům v projekci, technikům, zlepšovatelům a předním dělníkům v masném prům. i vys. školám s potravinářskou specialisací
Instituce:
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.