Mechanisace udíren

To chci

Nové typy a konstrukce našich i zahraničních udíren a pojednání o rozličných způsobech uzení masa, sýrů a ryb. Uvedeny jsou též základy tepelných pochodů při uzení a jejich kontrola.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Miloslav Adam, 1928-2013
Další autoři:
Miloslav Janovský
Typ dokumentu:
Knihy
Fyzický popis:
165, [2] s. : il. ; 8°
Vydáno:
Praha : SNTL, 1958
Vydání:
1. vyd.
Edice:
Řada potravinářské literatury
Témata:
Popis jednotky:
1200 výt.
Přehl. lit.
S il.,fot. a grafy v textu
Určeno techn. pracovníkům v projekci, technikům, zlepšovatelům a předním dělníkům v masném prům. i vys. školám s potravinářskou specialisací

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
128151