Mechanisace udíren
Nové typy a konstrukce našich i zahraničních udíren a pojednání o rozličných způsobech uzení masa, sýrů a ryb. Uvedeny jsou též základy tepelných pochodů při uzení a jejich kontrola.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Fyzický popis:
- 165, [2] s. : il. ; 8°
- Vydáno:
-
Praha :
SNTL,
1958
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Řada potravinářské literatury
- Témata:
- Popis jednotky:
- 1200 výt.
Přehl. lit.
S il.,fot. a grafy v textu
Určeno techn. pracovníkům v projekci, technikům, zlepšovatelům a předním dělníkům v masném prům. i vys. školám s potravinářskou specialisací
Instituce:
![](/themes/KnihovnyCz/images/institutions/logos/svkpk/svkpk_small.png?_=1700654069)
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000251790 | ||
003 | CZ PlERL | ||
005 | 20240315222103.0 | ||
008 | 020906s1958 xr e cze | ||
015 | |a cnb000512713 | ||
040 | |a PNA001 |b cze | ||
080 | |a 664.8.035.3 |2 MRF | ||
080 | |a 637.523.38 |2 MRF | ||
080 | |a (048.8) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Adam, Miloslav, |d 1928-2013 |7 jo2007284440 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Mechanisace udíren / |c Miloslav Adam, Miloslav Janovský |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b SNTL, |c 1958 |f (Práce) | ||
300 | |a 165, [2] s. : |b il. ; |c 8° | ||
490 | 1 | |a Řada potravinářské literatury | |
500 | |a 1200 výt. | ||
500 | |a Přehl. lit. | ||
500 | |a S il.,fot. a grafy v textu | ||
500 | |a Určeno techn. pracovníkům v projekci, technikům, zlepšovatelům a předním dělníkům v masném prům. i vys. školám s potravinářskou specialisací | ||
520 | 2 | |a Nové typy a konstrukce našich i zahraničních udíren a pojednání o rozličných způsobech uzení masa, sýrů a ryb. Uvedeny jsou též základy tepelných pochodů při uzení a jejich kontrola. | |
653 | 0 | |a uzení |a udírny |a mechanizace | |
655 | 7 | |a monografie |7 fd132842 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Janovský, Miloslav |4 aut | |
830 | 0 | |a Řada potravinářské literatury | |
910 | |a PNA001 |b 128151 |k r-dod | ||
990 | |a BK | ||
996 | |b 2630178138 |c 128151 |l Fond |r Bory 17 / násl. den |n 5 |w 000250254 |u 000010 |e PNA001 |j PNA50 |a 24 |s A |t PNA001.PNA01000251790.PNA50000250254000010 |