Mechanisace udíren

To chci

Nové typy a konstrukce našich i zahraničních udíren a pojednání o rozličných způsobech uzení masa, sýrů a ryb. Uvedeny jsou též základy tepelných pochodů při uzení a jejich kontrola.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Miloslav Adam, 1928-2013
Další autoři:
Miloslav Janovský
Typ dokumentu:
Knihy
Fyzický popis:
165, [2] s. : il. ; 8°
Vydáno:
Praha : SNTL, 1958
Vydání:
1. vyd.
Edice:
Řada potravinářské literatury
Témata:
Popis jednotky:
1200 výt.
Přehl. lit.
S il.,fot. a grafy v textu
Určeno techn. pracovníkům v projekci, technikům, zlepšovatelům a předním dělníkům v masném prům. i vys. školám s potravinářskou specialisací

Instituce:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 000251790
003 CZ PlERL
005 20240315222103.0
008 020906s1958 xr e cze
015 |a cnb000512713 
040 |a PNA001  |b cze 
080 |a 664.8.035.3  |2 MRF 
080 |a 637.523.38  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Adam, Miloslav,  |d 1928-2013  |7 jo2007284440  |4 aut 
245 1 0 |a Mechanisace udíren /  |c Miloslav Adam, Miloslav Janovský 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b SNTL,  |c 1958  |f (Práce) 
300 |a 165, [2] s. :  |b il. ;  |c 8° 
490 1 |a Řada potravinářské literatury 
500 |a 1200 výt. 
500 |a Přehl. lit. 
500 |a S il.,fot. a grafy v textu 
500 |a Určeno techn. pracovníkům v projekci, technikům, zlepšovatelům a předním dělníkům v masném prům. i vys. školám s potravinářskou specialisací 
520 2 |a Nové typy a konstrukce našich i zahraničních udíren a pojednání o rozličných způsobech uzení masa, sýrů a ryb. Uvedeny jsou též základy tepelných pochodů při uzení a jejich kontrola. 
653 0 |a uzení  |a udírny  |a mechanizace 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
700 1 |a Janovský, Miloslav  |4 aut 
830 0 |a Řada potravinářské literatury 
910 |a PNA001  |b 128151  |k r-dod 
990 |a BK 
996 |b 2630178138  |c 128151  |l Fond  |r Bory 17 / násl. den  |n 5  |w 000250254  |u 000010  |e PNA001  |j PNA50  |a 24  |s A  |t PNA001.PNA01000251790.PNA50000250254000010