Technologie přípravy pokrmů

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Holas
Další autoři
Jiří Brich
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
242 s. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1981
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice pro střední školy
Témata
Popis jednotky
3000 výt.
Vazba Miroslav Pechánek
Odborné kuchařské názvosloví a technologické výrazy
Uživatelské určení
Učební text pro 1. ročník středních hotelových škol, studijní obor Provoz hotelů a společného stravování
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Instituce:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000nam a22000001a 4500
001 000537428
003 CZ PlERL
005 20101216145121.0
008 101216s1981 xr e cze
015 |a cnb000408837 
035 |a (OCoLC)42160498 
040 |a PNA001  |b cze 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 641/642  |2 MRF 
080 |a 641.55  |2 MRF 
080 |a (075.3)  |2 MRF 
100 1 |a Holas, Josef  |7 mzk2009533562  |4 aut 
245 1 0 |a Technologie přípravy pokrmů /  |c Josef Holas ; fotografie: Jiří Brich 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní pedagogické nakladatelství,  |c 1981 
300 |a 242 s. ;  |c 21 cm 
490 1 |a Učebnice pro střední školy 
500 |a 3000 výt. 
500 |a Vazba Miroslav Pechánek 
500 |a Odborné kuchařské názvosloví a technologické výrazy 
521 8 |a Učební text pro 1. ročník středních hotelových škol, studijní obor Provoz hotelů a společného stravování 
650 0 7 |a kuchařství  |7 ph115027  |2 czenas 
650 0 7 |a jídla  |7 ph114847  |2 czenas 
655 7 |a učebnice středních škol  |7 fd133771  |2 czenas 
700 1 |a Brich, Jiří  |7 jx20080118017  |4 pht 
830 0 |a Učebnice pro střední školy 
910 |a PNA001  |b 31A2341  |k r-dod 
990 |a BK 
996 |b 2630400355  |c 31A2341  |l Fond  |r Bory 17 / násl. den  |n 3  |w 000537428  |u 000010  |e PNA001  |j PNA50  |a 24  |s A  |t PNA001.PNA01000537428.PNA50000537428000010