Laboratorní příručka analýzy potravin

To chci

V první části probírají autoři obecné principy a metody používané v analýze potravin. Seznamují s praktickým použitím metod, s jejich vhodností pro analýzu potravin, s pracovní technikou, s vyhodnocováním výsledků apod. Druhá částje věnována pracovním postupům stanovení jednotlivých složek potravin a třetí část uvádí přípravu celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Jiří Davídek, 1932-2015
Typ dokumentu:
Knihy
Fyzický popis:
718 s.
Vydáno:
Praha : SNTL, 1981
Vydání:
2. vyd.
Témata:
Popis jednotky:
3200 výt.

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
31A3326
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
31A3326a