Potravinářský průmysl : [sborník] : určeno ... pracovníkům potravinářského průmyslu
Soubor článků o racionalisaci, mechanisaci a výzkumu v mlékárenství, o nových formách práce v pekárnách, o pokrocích v průmyslu masném, tukovém, konservárenském, pivovarském, sladařském, lihovarském, o základních problémech chladírenství, o výzkumu v průmyslu kvasném, o pokrocích v oboru biologie a zpracování cukrovky a o pokrocích … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 131, [1] s. : [23] s. obr. příl. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
SNTL,
1954
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
Technický pokrok v Gottwaldově pětiletce - Témata
- Popis jednotky
- 1900 výt.
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Instituce:
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.