Potravinářský průmysl : [sborník] : určeno ... pracovníkům potravinářského průmyslu

To chci

Soubor článků o racionalisaci, mechanisaci a výzkumu v mlékárenství, o nových formách práce v pekárnách, o pokrocích v průmyslu masném, tukovém, konservárenském, pivovarském, sladařském, lihovarském, o základních problémech chladírenství, o výzkumu v průmyslu kvasném, o pokrocích v oboru biologie a zpracování cukrovky a o pokrocích celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Ota Kassowitz
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
131, [1] s. : [23] s. obr. příl. ; 8°
Vydáno
Praha : SNTL, 1954
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Technický pokrok v Gottwaldově pětiletce
Témata
Popis jednotky
1900 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
113925