Příprava jídel a nápojů ze sušených a zahuštěných mléčných a vaječných výrobků : určeno všem, kdož se zabývají přípravou jídel, zaměstnancům v distribuci a jako učební pomůcka pro školy společného stravování a zdravotní školy
V knize jsou shrnuty návody k přípravě pokrmů a nápojů z mléčných a vaječných konserv. Pro úplnost je připojen nástin výroby nejdůležitějších konserv, jejich chemické složení a výživná hodnota.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 128, [3] s. : il. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
SNTL,
1955
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje poznámky
2000 výtisků - Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Instituce:
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.