Příprava jídel a nápojů ze sušených a zahuštěných mléčných a vaječných výrobků : určeno všem, kdož se zabývají přípravou jídel, zaměstnancům v distribuci a jako učební pomůcka pro školy společného stravování a zdravotní školy

To chci

V knize jsou shrnuty návody k přípravě pokrmů a nápojů z mléčných a vaječných konserv. Pro úplnost je připojen nástin výroby nejdůležitějších konserv, jejich chemické složení a výživná hodnota.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Vavroušek, 1914-1974
Další autoři
Hana Sedláčková, 1925-2020
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
128, [3] s. : il. ; 8°
Vydáno
Praha : SNTL, 1955
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Témata
Popis jednotky
Obsahuje poznámky
2000 výtisků
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
118420