Základy cukrovarnictví. 3. [díl], Cukrovarnická energetika a výpočty
Energetický rozbor výroby a spotřeby páry, ztrát a možných úspor paliv je doplněn řepařsko-cukrovarnickými výpočty a normami.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 274, [1] s. :
- Vydáno:
-
Praha :
SNTL,
1961
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Řada potravinářské literatury
- Témata:
- Popis jednotky:
- Určeno jako vysokoškolská učebnice pro studium potravinářské technologie v Praze, chemicko-technologické fakultě v Bratislavě a jako příručka technickým zaměstnancům v cukrovarech
1265 výtisků
Obsahuje bibliografii a rejstřík - Fyzický popis:
- 274, [1] s. : il. ; 8°
Instituce:
![](/themes/KnihovnyCz/images/institutions/logos/svkpk/svkpk_small.png?_=1700654069)
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.