Základy cukrovarnictví. 3. [díl], Cukrovarnická energetika a výpočty

To chci

Energetický rozbor výroby a spotřeby páry, ztrát a možných úspor paliv je doplněn řepařsko-cukrovarnickými výpočty a normami.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Václav Číž
Další autoři:
Karel Šandera, 1903-1959
Václav František Sázavský, 1896-1974
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
274, [1] s. :
Vydáno:
Praha : SNTL, 1961
Vydání:
1. vyd.
Edice:
Řada potravinářské literatury
Témata:
Popis jednotky:
Určeno jako vysokoškolská učebnice pro studium potravinářské technologie v Praze, chemicko-technologické fakultě v Bratislavě a jako příručka technickým zaměstnancům v cukrovarech
1265 výtisků
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Fyzický popis:
274, [1] s. : il. ; 8°

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
120909-3