Konservace potravin v domácnosti

To chci

Praktická příručka pro konservování zeleniny, ovoce i masa v domácnosti. Autorka uvádí různé způsoby sterilisace (v parní lázni, v elektrické nebo plynové troubě, v zavařovacím hrnci s teploměrem, v otevřené nádobě a j.), poučuje o správném výběru a přípravě ovoce na kompoty, marmelády, povidla, rosoly a pod., popisuje pracovní celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Marie Havelková
Další autoři:
Juliana Anna Fialová, 1902-1981
Václav Kác, 1897-1975
Typ dokumentu:
Knihy
Fyzický popis:
110, [2] s. ; 8°
Vydáno:
Praha : SNTL, 1958
Vydání:
2. vyd.
Edice:
Řada potravinářské literatury
Témata:
Popis jednotky:
30350 výtisků
S il.

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
125911a
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
Vyd. 1., r. 1957 125911