Konservace potravin v domácnosti
Praktická příručka pro konservování zeleniny, ovoce i masa v domácnosti. Autorka uvádí různé způsoby sterilisace (v parní lázni, v elektrické nebo plynové troubě, v zavařovacím hrnci s teploměrem, v otevřené nádobě a j.), poučuje o správném výběru a přípravě ovoce na kompoty, marmelády, povidla, rosoly a pod., popisuje pracovní … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Fyzický popis:
- 110, [2] s. ; 8°
- Vydáno:
-
Praha :
SNTL,
1958
- Vydání:
- 2. vyd.
- Edice:
- Řada potravinářské literatury
- Témata:
- Popis jednotky:
- 30350 výtisků
S il.
Instituce:
![](/themes/KnihovnyCz/images/institutions/logos/svkpk/svkpk_small.png?_=1700654069)
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.