Mléčný cukr a jeho výroba

To chci

Kniha pojednává o technologii výroby mléčného cukru ze syrovátky. Probírá celý výrobní postup od konzervace a úpravy suroviny až po rafinaci surového mléčného cukru, dále sušení, mletí, balení a expedici rafinády. Připojeny jsou výrobní propočty, přehled chemických a fyzikálních zkušebních metod pro suroviny, meziprodukty i konečný celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Alexander Willinger
Další autoři:
Ludvík Král
Československo. Ministerstvo potravinářského průmyslu a výkupu zemědělských výrobků
Typ dokumentu:
Knihy
Fyzický popis:
155, [1] s., [1] obr. příl. : il. ; 8°
Vydáno:
Praha : SNTL, 1958
Vydání:
1. vyd.
Edice:
Řada potravinářské literatury
Témata:
Popis jednotky:
480 výt.
Vyd. MPPV
Přehl. lit.
Uživatelské určení:
Určeno techn. pracovníkům ve výrobě mléčného cukru, pro záv. školy práce a všem odb. školám potravinářského směru

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
128691