Mléčný cukr a jeho výroba
Kniha pojednává o technologii výroby mléčného cukru ze syrovátky. Probírá celý výrobní postup od konzervace a úpravy suroviny až po rafinaci surového mléčného cukru, dále sušení, mletí, balení a expedici rafinády. Připojeny jsou výrobní propočty, přehled chemických a fyzikálních zkušebních metod pro suroviny, meziprodukty i konečný … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Fyzický popis:
- 155, [1] s., [1] obr. příl. : il. ; 8°
- Vydáno:
-
Praha :
SNTL,
1958
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Řada potravinářské literatury
- Témata:
- Popis jednotky:
- 480 výt.
Vyd. MPPV
Přehl. lit. - Uživatelské určení:
- Určeno techn. pracovníkům ve výrobě mléčného cukru, pro záv. školy práce a všem odb. školám potravinářského směru
Instituce:
![](/themes/KnihovnyCz/images/institutions/logos/svkpk/svkpk_small.png?_=1700654069)
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.