Výroba másla

To chci

O technologii výroby másla a o požadavcích kladených na jakost mléka jako výchozí suroviny, o kontrole výroby, o otázkach sanitace a hygieny i o hlediscích ekonomických. Autor věnuje zvláštní pozornost novým výrobním postupům, usilujícím o prodloužení trvanlivosti másla.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Mašek, 1910-1981
Další autoři
Václav Kněz
Miloslav Vedlich, 1913-
Vlastimil Frýdl
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
327 s. : il. ; 8°
Vydáno
Praha : SNTL, 1959
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Témata
Popis jednotky
1200 výt.
Uživatelské určení
Určeno zaměstnancům v mlékárenském průmyslu, máslařům, učební pomůcka průmyslovým školám mlékárenským, závodním školám práce a závodním učňovským školám
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
133812