Výroba másla
O technologii výroby másla a o požadavcích kladených na jakost mléka jako výchozí suroviny, o kontrole výroby, o otázkach sanitace a hygieny i o hlediscích ekonomických. Autor věnuje zvláštní pozornost novým výrobním postupům, usilujícím o prodloužení trvanlivosti másla.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 327 s. : il. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
SNTL,
1959
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Témata
- Popis jednotky
- 1200 výt.
- Uživatelské určení
- Určeno zaměstnancům v mlékárenském průmyslu, máslařům, učební pomůcka průmyslovým školám mlékárenským, závodním školám práce a závodním učňovským školám
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Instituce:
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.