Výroba másla
O technologii výroby másla a o požadavcích kladených na jakost mléka jako výchozí suroviny, o kontrole výroby, o otázkach sanitace a hygieny i o hlediscích ekonomických. Autor věnuje zvláštní pozornost novým výrobním postupům, usilujícím o prodloužení trvanlivosti másla.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 327 s. : il. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
SNTL,
1959
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Témata
- Popis jednotky
- 1200 výt.
- Uživatelské určení
- Určeno zaměstnancům v mlékárenském průmyslu, máslařům, učební pomůcka průmyslovým školám mlékárenským, závodním školám práce a závodním učňovským školám
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Instituce:
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.
MARC
LEADER | 00000nam a22000001a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000778492 | ||
003 | CZ PlERL | ||
005 | 20180222130920.0 | ||
008 | 180222s1959 xr e cze | ||
015 | |a cnb000459169 | ||
020 | |q (Váz.) : |c Kčs 22,00 | ||
035 | |a (OCoLC)85326023 | ||
040 | |a PNA001 |b cze | ||
080 | |a 637.2 |2 MRF | ||
080 | |a 637.1/.3 |2 MRF | ||
080 | |a (035) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Mašek, Jaroslav, |d 1910-1981 |7 jk01080536 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Výroba másla / |c Jaroslav Mašek za spolupráce V. Frýdla, M. Vedlicha ; předmluva Václav Kněz |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b SNTL, |c 1959 |f (Mír 3) | ||
300 | |a 327 s. : |b il. ; |c 8° | ||
490 | 1 | |a Řada potravinářské literatury | |
500 | |a 1200 výt. | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii a rejstřík | ||
520 | 2 | |a O technologii výroby másla a o požadavcích kladených na jakost mléka jako výchozí suroviny, o kontrole výroby, o otázkach sanitace a hygieny i o hlediscích ekonomických. Autor věnuje zvláštní pozornost novým výrobním postupům, usilujícím o prodloužení trvanlivosti másla. | |
521 | 8 | |a Určeno zaměstnancům v mlékárenském průmyslu, máslařům, učební pomůcka průmyslovým školám mlékárenským, závodním školám práce a závodním učňovským školám | |
653 | 0 | |a máslo |a mlékárenství | |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Kněz, Václav |7 jk01060807 |4 aui | |
700 | 1 | |a Vedlich, Miloslav, |d 1913- |7 jk01141881 |4 aut | |
700 | 1 | |a Frýdl, Vlastimil |4 aut | |
830 | 0 | |a Řada potravinářské literatury | |
910 | |a PNA001 |b 133812 |k r-dod | ||
990 | |a BK | ||
996 | |b 2631130690 |c 133812 |l Fond |r Bory 17 / násl. den |n 0 |w 000778492 |u 000010 |e PNA001 |j PNA50 |a 24 |s A |t PNA001.PNA01000778492.PNA50000778492000010 |