Analytika cukrů : metodické základy a laboratorní příručka : vysokoškolská učebnice pro studium potravinářské technologie
O základech řepařsko-cukrovarnické kontroly a zařízení provozní laboratoře, metodách fyzikálních a fyzikálně chemických, přístrojích a metodice, chemické analytice a zkoušení pomocných látek i metodách v kontrole surováren a rafinerií, sušině a koncentraci, biologii a mikrobiologii a obecné analytice sacharidů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Fyzický popis:
- 533, [2] s. : il. ; 8°
- Vydáno:
-
Praha :
SNTL,
1959
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Řada potravinářské literatury
- Témata:
- Popis jednotky:
- 2200 výt.
Bibliogr.
Věcný rejstřík
Opr.
Instituce:
![](/themes/KnihovnyCz/images/institutions/logos/svkpk/svkpk_small.png?_=1700654069)
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.