Analytika cukrů : metodické základy a laboratorní příručka : vysokoškolská učebnice pro studium potravinářské technologie

To chci

O základech řepařsko-cukrovarnické kontroly a zařízení provozní laboratoře, metodách fyzikálních a fyzikálně chemických, přístrojích a metodice, chemické analytice a zkoušení pomocných látek i metodách v kontrole surováren a rafinerií, sušině a koncentraci, biologii a mikrobiologii a obecné analytice sacharidů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Karel Šandera, 1903-1959
Další autoři:
Václav František Sázavský, 1896-1974
Typ dokumentu:
Knihy
Fyzický popis:
533, [2] s. : il. ; 8°
Vydáno:
Praha : SNTL, 1959
Vydání:
1. vyd.
Edice:
Řada potravinářské literatury
Témata:
Popis jednotky:
2200 výt.
Bibliogr.
Věcný rejstřík
Opr.

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
134886