Analytika cukrů : metodické základy a laboratorní příručka : vysokoškolská učebnice pro studium potravinářské technologie
O základech řepařsko-cukrovarnické kontroly a zařízení provozní laboratoře, metodách fyzikálních a fyzikálně chemických, přístrojích a metodice, chemické analytice a zkoušení pomocných látek i metodách v kontrole surováren a rafinerií, sušině a koncentraci, biologii a mikrobiologii a obecné analytice sacharidů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Fyzický popis:
- 533, [2] s. : il. ; 8°
- Vydáno:
-
Praha :
SNTL,
1959
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Řada potravinářské literatury
- Témata:
- Popis jednotky:
- 2200 výt.
Bibliogr.
Věcný rejstřík
Opr.
Instituce:
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.
MARC
LEADER | 00000nam a22000001a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000781490 | ||
003 | CZ PlERL | ||
005 | 20180411083644.0 | ||
008 | 180411s1959 xr e cze | ||
015 | |a cnb000684529 | ||
035 | |a (OCoLC)85461880 | ||
040 | |a PNA001 |b cze | ||
080 | |a 664.1 |2 MRF | ||
080 | |a 543 |2 MRF | ||
080 | |a (075.8) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Šandera, Karel, |d 1903-1959 |7 jk01122492 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Analytika cukrů : |b metodické základy a laboratorní příručka : vysokoškolská učebnice pro studium potravinářské technologie / |c autoři Karel Šandera, Václav Sázavský a spoluprac. |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b SNTL, |c 1959 |f (Mír 1) | ||
300 | |a 533, [2] s. : |b il. ; |c 8° | ||
490 | 1 | |a Řada potravinářské literatury | |
500 | |a 2200 výt. | ||
500 | |a Bibliogr. | ||
500 | |a Věcný rejstřík | ||
500 | |a Opr. | ||
520 | 2 | |a O základech řepařsko-cukrovarnické kontroly a zařízení provozní laboratoře, metodách fyzikálních a fyzikálně chemických, přístrojích a metodice, chemické analytice a zkoušení pomocných látek i metodách v kontrole surováren a rafinerií, sušině a koncentraci, biologii a mikrobiologii a obecné analytice sacharidů. | |
653 | 0 | |a cukrovarnictví |a cukry |a analytická chemie | |
655 | 7 | |a učebnice vysokých škol |7 fd133772 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Sázavský, Václav František, |d 1896-1974 |7 jk01110452 |4 aut | |
830 | 0 | |a Řada potravinářské literatury | |
910 | |a PNA001 |b 134886 |k r-dod | ||
990 | |a BK | ||
996 | |b 2630569178 |c 134886 |l Fond |r Bory 17 / násl. den |n 0 |w 000781496 |u 000010 |e PNA001 |j PNA50 |a 24 |s A |t PNA001.PNA01000781490.PNA50000781496000010 |