Analytika cukrů : metodické základy a laboratorní příručka : vysokoškolská učebnice pro studium potravinářské technologie

To chci

O základech řepařsko-cukrovarnické kontroly a zařízení provozní laboratoře, metodách fyzikálních a fyzikálně chemických, přístrojích a metodice, chemické analytice a zkoušení pomocných látek i metodách v kontrole surováren a rafinerií, sušině a koncentraci, biologii a mikrobiologii a obecné analytice sacharidů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Karel Šandera, 1903-1959
Další autoři:
Václav František Sázavský, 1896-1974
Typ dokumentu:
Knihy
Fyzický popis:
533, [2] s. : il. ; 8°
Vydáno:
Praha : SNTL, 1959
Vydání:
1. vyd.
Edice:
Řada potravinářské literatury
Témata:
Popis jednotky:
2200 výt.
Bibliogr.
Věcný rejstřík
Opr.

Instituce:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000nam a22000001a 4500
001 000781490
003 CZ PlERL
005 20180411083644.0
008 180411s1959 xr e cze
015 |a cnb000684529 
035 |a (OCoLC)85461880 
040 |a PNA001  |b cze 
080 |a 664.1  |2 MRF 
080 |a 543  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
100 1 |a Šandera, Karel,  |d 1903-1959  |7 jk01122492  |4 aut 
245 1 0 |a Analytika cukrů :  |b metodické základy a laboratorní příručka : vysokoškolská učebnice pro studium potravinářské technologie /  |c autoři Karel Šandera, Václav Sázavský a spoluprac. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b SNTL,  |c 1959  |f (Mír 1) 
300 |a 533, [2] s. :  |b il. ;  |c 8° 
490 1 |a Řada potravinářské literatury 
500 |a 2200 výt. 
500 |a Bibliogr. 
500 |a Věcný rejstřík 
500 |a Opr. 
520 2 |a O základech řepařsko-cukrovarnické kontroly a zařízení provozní laboratoře, metodách fyzikálních a fyzikálně chemických, přístrojích a metodice, chemické analytice a zkoušení pomocných látek i metodách v kontrole surováren a rafinerií, sušině a koncentraci, biologii a mikrobiologii a obecné analytice sacharidů. 
653 0 |a cukrovarnictví  |a cukry  |a analytická chemie 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
700 1 |a Sázavský, Václav František,  |d 1896-1974  |7 jk01110452  |4 aut 
830 0 |a Řada potravinářské literatury 
910 |a PNA001  |b 134886  |k r-dod 
990 |a BK 
996 |b 2630569178  |c 134886  |l Fond  |r Bory 17 / násl. den  |n 0  |w 000781496  |u 000010  |e PNA001  |j PNA50  |a 24  |s A  |t PNA001.PNA01000781490.PNA50000781496000010