Odpařování a odparky v potravinářském průmyslu

To chci

Po první části knihy, která je úvodem do teorie průmyslového odpařování, zabývá se další část odpařováním v jednotlivých odvětvích potravinářského průmyslu. Popisuje konstrukce a provoz zařízení, přičemž ekonomické a provozní problémy i techniku výpočtů řeší na konkrétních příkladech z praxe. Velkou pozornost věnuje celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Václav František Sázavský, 1896-1974
Typ dokumentu:
Knihy
Fyzický popis:
211 s. : 52 il.
Vydáno:
Praha : SNTL, 1964
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
150359