Konzervárenské výpočty a tabulky : určeno pracovníkům v konzervárenském průmyslu a žákům průmyslové školy konzervárenské

To chci

Publikace se opírá o autorovy bohaté zkušenosti a poznatky, získané dlouholetou praxí. Navazuje na dosud publikovanou dokumentaci. Zpracovává soustavně a do provozní matematiky převádí základní úseky konzervárenské a vinařské technologie. Pojímá i ty úseky, u nichž většina výpočtů nebyla buď vůbec, nebo jen zčásti zveřejněna.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Balaštík, 1925-2014
Další autoři
Emil Němec
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
232 s. : [1] příl. ; 8°
Vydáno
Praha : SNTL, 1964
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Témata
Popis jednotky
Obálka: Zbyněk Weinfurter
1250 výtisků
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
153542