Co se děje, když jíš?

To chci

Jídlo je pro tělo a jeho správné fungování nezbytné. Ale co se s potravinami děje, když je sníš? Kam putuje sousto, které spolkneš? Kde a jak skončí? Pokud si kladeš podobné otázky a toto téma tě zaujalo a chceš se dozvědět více o fungování lidského tělo a orgánů, odklop více než 80 okének v knize a zjisti mnoho zajímavých informací. celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Stefano Tognetti, 1966-
Další autoři
Emily Bone
Jakub Holešovský, 1991-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
13 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
Vydáno
Praha : Svojtka & Co., 2020
Vydání
První české vydání
Edice
Podívej se pod obrázek
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
Z angličtiny přeložil Jakub Holešovský
Kartonové listy s odklápěcími okénky
ISBN
978-80-256-2759-4

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Běžný fond
Hlavní sklad
2-045.120