Škola kuchařských technik : přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem
Rady a postupy, jak vybrat pro vaření nejlepší suroviny a jak z nich uvařit či upéci široký sortiment klasických pokrmů. Fotografická publikace, v níž jsou zužitkovány zkušenosti šéfkuchařů francouzského kulinárního institutu Le Cordon Bleu. Kuchařka představuje detailní způsoby úpravy masa, ryb, korýšů, zeleniny a ovoce, ale i … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 351 s. : barev. il. ; 29 cm
- Published
-
Praha :
Ikar,
2014
- Edition
- Vyd. 1.
- Subjects
- Item Description
- Přeloženo z angličtiny
Terminologický slovník
Obsahuje rejstříky - ISBN
- 978-80-249-2594-3
Institution:

The record is not part of the view
Holdings
Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability | Status | Department | Collection | Location | Call # |
---|---|---|---|---|---|
Outside loan
|
Live Status Unavailable |
Ústřední knihovna
|
Vypujcka
|
C2b1 | C 6247.1 |
Outside loan
|
Live Status Unavailable |
Skalka
|
Naučná literatura pro dospělé
|
C2b1 | C 6247.2 |
Outside loan
|
Live Status Unavailable |
Barrandov
|
Vypujcka
|
C2b1 | C 6247.4 |
Outside loan
|
Live Status Unavailable |
Hloubětín
|
|
C2b1 | C 6247.6 |
Outside loan
|
Live Status Unavailable |
Vozovna
|
Naučná literatura pro dospělé
|
C2b1 | C 6247.7 |
Outside loan
|
Live Status Unavailable |
Břevnov
|
Naučná literatura
|
C2b1 | C 6247.8 |
Outside loan
|
Live Status Unavailable |
Lužiny
|
Vypujcka
|
C2b1 | C 6247.10 |