Škola kuchařských technik : přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem

Get it

Rady a postupy, jak vybrat pro vaření nejlepší suroviny a jak z nich uvařit či upéci široký sortiment klasických pokrmů. Fotografická publikace, v níž jsou zužitkovány zkušenosti šéfkuchařů francouzského kulinárního institutu Le Cordon Bleu. Kuchařka představuje detailní způsoby úpravy masa, ryb, korýšů, zeleniny a ovoce, ale i full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Jeni Wright, 1947-
Other Authors
Eric Treuille
Jitka Rákosníková
Document Type
Books
Physical Description
351 s. : barev. il. ; 29 cm
Published
Praha : Ikar, 2014
Edition
Vyd. 1.
Subjects
Item Description
Přeloženo z angličtiny
Terminologický slovník
Obsahuje rejstříky
ISBN
978-80-249-2594-3

Institution:

Information about library

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Live Status Unavailable
Ústřední knihovna
Vypujcka
C2b1 C 6247.1
Outside loan
Live Status Unavailable
Skalka
Naučná literatura pro dospělé
C2b1 C 6247.2
Outside loan
Live Status Unavailable
Barrandov
Vypujcka
C2b1 C 6247.4
Outside loan
Live Status Unavailable
Hloubětín
C2b1 C 6247.6
Outside loan
Live Status Unavailable
Vozovna
Naučná literatura pro dospělé
C2b1 C 6247.7
Outside loan
Live Status Unavailable
Břevnov
Naučná literatura
C2b1 C 6247.8
Outside loan
Live Status Unavailable
Lužiny
Vypujcka
C2b1 C 6247.10