Chléb : připravený ručně nebo v domácí pekárně

To chci

Monografie věnovaná domácí přípravě různých druhů chleba. Úvodem charakterizuje známé druhy chleba - francouzský, italský, britský, evropský, americký, východní a sváteční. Následuje část popisující základní suroviny, potřebné kuchyňské vybavení a pracovní postupy potřebné ke zvládnutí výroby chleba - kvásek, hnětení, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Eric Treuille
Další autoři
Ursula Ferrigno
Ian O'Leary
Hana Maříková, 1958-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
168 s. ; 29 cm
Vydáno
V Praze : Euromedia Group - Ikar, 2005
Vydání
Vyd. 1
ISBN
80-249-0598-1

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Opatov
Vypujcka
C2b1d C 4220.2
Absenčně
Načítá se…
Rajská zahrada
Beletrie a naučná lit. pro dospělé
C2b1d C 4220.3
Absenčně
Načítá se…
Novodvorská
Vypujcka
C2b1d C 4220.9
Absenčně
Načítá se…
Dům čtení
Naučná literatura (2. p.)
C2b1d C 4220.16
Absenčně
Načítá se…
Sedmička
Vypujcka
C2b1d C 4220.17
Absenčně
Načítá se…
Zahradní Město
Vypujcka
C2b1d C 4220.21
Absenčně
Načítá se…
Zahradní Město
Naučná pro dospělé
C2b1d C 4220.6
Absenčně
Načítá se…
Žižkov
Vypujcka
C2b1d C 4220.13
Absenčně
Načítá se…
Dejvice
Naučná literatura - 2. NP
C2b1d C 4220.19