To nejlepší z italské kuchyně

To chci

Popis rozmanitých surovin, které se používají při přípravě italských jídel spolu se stovkou kuchařských předpisů a množstvím barevných fotografií.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
256 s. : barev. il. ; 31 cm
Vydáno
Čestlice : Rebo, c1999
Témata
Popis jednotky
Překlad Zuzana Groschupová
Bibliografie
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-7234-115-4
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 D 109099
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
III 147306