Velká kniha grilování : všechno o přípravě grilovaných jídel v kuchyni a na zahradě

To chci

Všetko o príprave grilovaných jedál v kuchyni a záhrade. - Skvelé hostiny z grilovaných pokrmov doma aj pod šírym nebom. - Grilujeme mäso, hydinu, ryby, plody mora a zeleninu. - Takmer 200 receptov medzinárodnej kuchyne. - Bohatý výber korenia, omáčok, marinád a príloh. - Zeleninové, cestovinové aj zapekané šaláty ku grilovaným pokrmom. celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Eric Treuille
Další autoři
Birgit Erath
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
168 s. : barev. il. ; 29 cm
Vydáno
Praha : Cesty, 2003
Vydání
České vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-7181-840-2

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
archivní exemplář
- NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND sklad III 171265
do studovny
- SKLAD KLEMENTINUM sklad 54 D 135965