Velká kniha o grilování : všechno o grilování v kuchyni i v přírodě

To chci

Tato kniha obsahuje téměř 200 receptů mezinárodní kuchyně. Ugrilujte si maso, drůbež, ryby, plody moře a zeleninu. Najdete zde bohatý výběr koření, omáček, marinád, příloh, zeleninových, těstovinových a zapékaných salátů ke grilovaným pokrmům. V knize nechybí rady a tipy na grilování či vše o grilech, grilovacím náčiní a celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Eric Treuille
Další autoři
Birgit Erath
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
168 s. : barev. il. ; 29 cm
Vydáno
Praha : Ottovo nakladatelství, 2007
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstříky
ISBN
978-80-7360-648-0

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
SKLAD KLEMENTINUM
předpokládaná ztráta
54 D 161649
Omezená dostupnost
Dostupnost nelze načíst
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
III 194578