Chléb : připravený ručně nebo v domácí pekárně

Get it

Monografie věnovaná domácí přípravě různých druhů chleba. Úvodem charakterizuje známé druhy chleba - francouzský, italský, britský, evropský, americký, východní a sváteční. Následuje část popisující základní suroviny, potřebné kuchyňské vybavení a pracovní postupy potřebné ke zvládnutí výroby chleba - kvásek, hnětení, full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Eric Treuille
Other Authors
Ursula Ferrigno
Ian O'Leary
Hana Maříková, 1958-
Document Type
Books
Physical Description
168 s. ; 29 cm
Published
V Praze : Euromedia Group - Ikar, 2005
Edition
Vyd. 1
ISBN
80-249-0598-1

Institution:

Information about library

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
Opatov
Vypujcka
C2b1d C 4220.2
Outside loan
Loading…
Rajská zahrada
Beletrie a naučná lit. pro dospělé
C2b1d C 4220.3
Outside loan
Loading…
Novodvorská
Vypujcka
C2b1d C 4220.9
Outside loan
Loading…
Dům čtení
Naučná literatura (2. p.)
C2b1d C 4220.16
Outside loan
Loading…
Sedmička
Vypujcka
C2b1d C 4220.17
Outside loan
Loading…
Zahradní Město
Vypujcka
C2b1d C 4220.21
Outside loan
Loading…
Zahradní Město
Naučná pro dospělé
C2b1d C 4220.6
Outside loan
Loading…
Žižkov
Vypujcka
C2b1d C 4220.13
Outside loan
Loading…
Dejvice
Naučná literatura - 2. NP
C2b1d C 4220.19